ACCUEIL › Forums › Actu Commentée › wyplacalne kasyna internetowe
- Ce sujet est vide.
-
AuteurMessages
-
wyplacalne_zySn
InvitéGram tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Przedtem mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tu pierwszy przelew zszedl mi w niecale 6 godzin na Skrilla, drugi mniej wiecej tak samo.
Slotow jest masa — jakies 2500 pozycji, przewaznie Pragmatic, Play’n GO i NetEnt. Najczesciej odpalam na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, ale od miesiaca mecze megaways od BTG. Sekcja live to Evolution — krupierzy mowia po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem, Crazy Time zawsze pelne.
Powitalny pakiet to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, wager x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Darmowki dostajesz po 20 dziennie, co mnie lekko wkurzalo. Jakis no deposit tez sie trafil, ale bardziej na pobawienie sie. Zestawialem to z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]najlepiej wyplacalne kasyna online[/url] zanim cokolwiek wplacilem — sporo mi to ulatwilo.
Rejestracja zajela 3 minuty, min. wplata to 40 zl. BLIK jest i dziala, obsluguja Vise, Mastercard, e-portfele, mozna tez Bitcoinem. To akurat rzadkosc jak na nasz rynek.
Minusy? Obsluga czasem odpisuje 15 minut, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja dokumentow zajela dobe — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Licencja z Curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Nie ma appki, ale strona z telefonu chodzi normalnie.
-
AuteurMessages